Με αυτό το λάδι θα λατρέψετε -ακόμη περισσότερο- το μασάζ

Είστε λάτρεις του μασάζ;
Σας αρέσει;
Σας ανακουφίζει;

Όποιος κι αν είναι ο σκοπός για τον οποίο κάνετε ή δέχεστε μασάζ, κάντε τη διαδικασία ακόμη πιο απολαυστική με το πιο αρωματικό και θρεπτικό για την επιδερμίδα σας έλαιο με αργκάν της Moroccan Natural!

Στο αγαπημένο μας Organicbrands.gr βρήκαμε και ξεχωρίσαμε το 100% φυσικό έλαιο Argan σε συνδυασμό με Σησαμέλαιο και εκχυλίσματα Ylang ylang και Εσπεριδοειδών με ξεχωριστό, εξωτικό και αναζωογονητικό άρωμα!

BodyOil100

Ένα εξαιρετικά εύκολα απορροφήσιμο έλαιο, ειδικά σχεδιασμένο για να θρέφει και να ενυδατώνει κάθε τύπο δέρματος, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνες, Omegas και άλλα βασικά θρεπτικά συστατικά για την αποκατάσταση της υγείας, της ζωτικότητα και της ελαστικότητας του δέρματος.

Χρήση: Κάνετε μασάζ σε όλο το σώμα μετά το ντους.

Πολύ σημαντικό: Προϊόν χωρίς Parabens  – Δεν περιέχει τεχνητές χημικές ουσίες – Βιολογικό – Κατάλληλο για vegans – Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα

Αναζητήστε αυτό και αμέτρητα ακόμη βιολογικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί στις πιο απίθανες τιμές στο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών καλλυντικών WWW.ORGANICBRANDS.GR

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ