Οι χειμερινές διακοπές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό είναι το προϊόν που δεν πρέπει να ξεχάσετε

Τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, είστε πολλές εσείς που έχετε προγραμματίσει μια κοντινή ή μακρινή απόδραση! Έχετε κάνει τα απαραίτητα ψώνια, ρούχα, παπούτσια, γάντια, σκούφους και ό,τι άλλο θα σας φανεί χρήσιμο εκείνες τις ημέρες!

Εμείς είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσετε το προϊόν φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής!

Το femfresh Daily Intimate Wash είναι το πρώτο προϊόν που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας πριν φύγετε για τις χειμερινές διακοπές σας!

Το μπουκάλι αυτό είναι ο ιδανικός σύντροφος ανάλογα με το τι περιθώρια έχετε μέσα στη μέρα: είτε για ένα γρήγορο ντους για να φύγετε αμέσως για το κοντινότερο σαλέ, είτε για ένα απολαυστικό πολύωρο μπάνιο.

femfresh567

Η φόρμουλα με ισορροπημένο pH σε συνδυασμό με την καταπραϋντική αλόη βέρα, διατηρεί υγιή την ευαίσθητη περιοχή και σας εξασφαλίζει φρεσκάδα όλη μέρα. Δίνει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα της ευαίσθητης περιοχής. Είναι δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο. Υποαλλεργικό, χωρίς σαπούνι και paraben για ξέγνοιαστη και υπέροχη φροντίδα!

Χρήση: Ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό.

Έτσι, λοιπόν, δεν πάμε πουθενά χωρίς γάντια και το femfresh Daily Intimate Wash!!!

Μη τα ψάξετε αλλού! Τα προϊόντα femfresh διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα Hondos Center stores!

Ακολουθήστε το femfresh στο Instagram: @femfreshgreece

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ