Πανάδες, κηλίδες, θαμπή όψη; Ανακαλύψτε το μυστικό για να τις “σβήσετε”!

Οι δερματολόγοι ισχυρίζονται ότι οι πανάδες και οι κηλίδες μπορούν να προσθέσουν αρκετά χρόνια σε μια γυναίκα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ευθύνονται για τη δημιουργία τους αλλά η κυριότερη αιτία είναι ο ήλιος. Με την πάροδο του χρόνου, κατά την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές διαταραχές, την γήρανση ή ακόμα και τις αντιδράσεις σε ερεθισμούς και φλεγμονές, η επιδερμίδα αποδυναμώνεται. Αποκτά θαμπή όψη και εμφανίζονται κηλίδες και δυσχρωμίες.

Ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε την καλύτερη φυσική λύση!

Δοκιμάστε την 100% φυσική σειρά περιποίησης προσώπου Phyt’s Organic, με πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά από τον διεθνή οργανισμό Ecocert, τα οποία χάρη στις λευκαντικές ιδιότητες του PWE® (Phyts Whitening Extract), οι σκούρες κηλίδες φωτίζονται και η όψη της επιδερμίδας γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα λεία, ομοιόμορφη και σφριγηλή!

Δοκιμάστε κάθε πρωί την απαλή και ντελικάτη Λευκαντική Βιο-Ενεργή κρέμα ημέρας Phyt’s και η επιδερμίδα σας θα λάμψει και θα επανακτήσει τη φυσική της υγρασία. Δείτε την Λευκαντική Κρέμα Ημέρας Phyt’s ΕΔΩ!
DAY

Για τη βραδινή σας περιποίηση χρησιμοποιήστε την Λευκαντική Βιο-Ενεργή Κρέμα Νυκτός με την πλούσια κρεμώδη υφή και αφήστε την επιδερμίδα σας να αναγεννηθεί όσο εσείς κοιμάστε!
Δείτε την Λευκαντική Κρέμα Νυκτός Phyt’s ΕΔΩ!
NIGHT
Εμπλουτισμένη σειρά περιποίησης προσώπου με δράση κατά των κηλίδων με εκχύλισμα ηλίανθου, το οποίο ελέγχει την υγρασία και απαλύνει την επιδερμίδα, acerola, μία ποικιλία φυσικής βιταμίνης C που βοηθάει την παραγωγή κολλαγόνου και ανανεώνει την επιδερμίδα και το μοναδικό σύμπλεγμα φωτεινότητας PWE Phyt’s, που μειώνει δραστικά τις σκούρες κηλίδες και φωτίζει την επιδερμίδα.

Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες εξάλειψης των κηλίδων μην παραλείπετε ποτέ την αντηλιακή σας κάθε πρωί! Είναι πολύ σημαντικό να θωρακίζετε την άμυνα της επιδερμίδας σας και να την προστατεύετε!

Βιολογικά αντηλιακά με φυσικά φίλτρα προηγμένης προστασίας ενάντια στην UVA & UVB ακτινοβολία δείτε ΕΔΩ!

Απόκτησε τώρα ό,τι καλύτερο για το πρόσωπο σας με ένα κλικ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τα μεταφορικά γιατί το WWW.ORGANICBRANDS.GR μας στέλνει δωρεάν όλες τις παραγγελίες από 20€ και άνω!  

OrganicBrands on Facebook
OrganicBrands on Instagram

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ