Αυτή είναι η πιο εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης μόδας σύμφωνα με το e-volution Awards 2020

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα του Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκαν τα e-volution Awards 2020, στο πλαίσιο των οποίων το www.GLAMI.gr βραβεύτηκε ως η «Πιο εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης μόδας».

glam

 Μαρία-Άννα Ομοσχάρκα, Content Specialist και ο Χαρίδημος Σπινθάκης, Business Development Manager

Η κορυφαία online μηχανή αναζήτησης μόδας που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, αποτελεί μέρος του ομίλου Inspigroup, ενός δικτύου από fashion websites σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 120.000 πωλήσεις που δημιούργησαν τζίρο αξίας άνω των 6,500,000€ (GMV) για τα συνεργαζόμενα eshops χάρη στα προσωποποιημένα αποτελέσματα που προσφέρει. Το ίδιο συμβαίνει και με την εμπιστοσύνη των ολοένα και αυξανόμενων συνεργαζόμενων e-shop χάρη στις καινοτομίες και τα νέα εξελιγμένα features που παρουσιάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο να κάνει τη διαδικασία του online shopping ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη για όλους. 

Η τελετή διοργανώθηκε από το Marketing Week, την Boussias Communication  και το ELTRUN παρουσία της κριτικής επιτροπής αλλά και πολλών επαγγελματιών του χώρου από τον κλάδο του e-Commerce. Το βραβείο παρέλαβαν για το GLAMI, η κα. Μαρία-Άννα Ομοσχάρκα, Content Specialist και ο κ. Χαρίδημος Σπινθάκης, Business Development Manager, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το βραβείο καθώς ανταμείβει τις προσπάθειές μας να αποτελέσουμε την καλύτερη μηχανή αναζήτησης μόδας στην Ελλάδα. Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA του GLAMI και αυτό το αναγνωρίζουν τόσο οι συνεργάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή όσο και οι εκπρόσωποι του κλάδου μας, που σήμερα μας βράβευσαν».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ