Ετοιμαστείτε για το οικολογικό εργαστήρι #OMGreen #ecoworkshops στις 21.3

Μια σειρά μηνιαίων οικολογικών εργαστηρίων #OMGreen #ecoworkshops για παιδιά και ενήλικες, διοργανώνει το blog Like Mother, Like Daughter της Αλεξάνδρας Παπαδάκη και της 11χρονης κόρης της Ιωάννας (aka #greentween), μαζί με τη Βάλια Νούσια από το Beaucoup Events, στον υπέροχο χώρο του The Apivita Experience Store, Σόλωνος 6, στο Κολωνάκι.

20200222_OMGreen_AIK_6_T10A2707_ipad
Με απλό, κατανοητό και διασκεδαστικό τρόπο, με παιχνίδια και κατασκευές, μαθαίνουμε μικροί και μεγάλοι με ποιες αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούμε να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας!

Ήδη πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μια υπέροχη λουλουδιαστή αρχή για τα #ΟΜGreen #ecoworkshops του Like Mother, Like Daughter και του Beaucoup Events, στο The Apivita Experience Store. Μέσα από τα infos της δημοσιογράφου και mom blogger Αλεξάνδρας Παπαδάκη, τα 50 άτομα που συγκεντρώθηκαν έμαθαν τα 3 RE που κάνουν τη διαφορά στην προστασία του πλανήτη μας – Recycle, Reuse, Reduce – και απλά green tips για το πώς θα γίνει πιο πράσινη η καθημερινότητά μας.

20200222_OMGreen_AIK_6_T10A3004_ipad
Τα παιδιά πήραν μέρος στο #recycle #challenge “To bin or not to bin” και με το παιχνίδι με τους μπλε και πράσινους κάδους έμαθαν τι ανακυκλώνεται και τι όχι. Και μπορεί η μία ομάδα να ανακύκλωσε πιο γρήγορα από την άλλη, όλα όμως τα παιδιά βγήκαν κερδισμένα και βραβεύτηκαν το καθένα με το eco winner μετάλλιό του!
Στη συνέχεια, τα παιδιά κατασκεύασαν χειροποίητους χαρταετούς με ξύλο και ύφασμα με την καθοδήγηση της Βάλιας Νούσια από το Beaucoup Events, ενώ η Σία από τις moutzoures γέμισε τα προσωπάκια τους με ολάνθιστα σχεδιάκια face painting!

20200222_OMGreen_AIK_6_T10A2841_ipad

Μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν την Άνοιξη φτιάχνοντας τα πιο όμορφα μαρτάκια, παρέα με τη Δώρα από το Beaucoup Events.
Φεύγοντας από τον υπέροχα διακοσμημένο χώρο με χρωματιστά λουλούδια και καταπράσινα φύλλα υπό την επιμέλεια της Βάλιας Νούσια, κάθε παιδί πήρε για αναμνηστικό δώρο μια χάρτινη τσάντα Apivita που περιείχε:
σελιδοδείκτες με green mottos από το Like Mother, Like Daughter by Alexandra Papadaki,

κονκάρδα OMGreen και υπέροχα αυτοκόλλητα από το Beaucoup Events,

αλλά και μοσχομυριστά δειγματάκια προϊόντων από το The Apivita Experience Store!

20200222_OMGreen_AIK_6_T10A2773_ipad

 

20200222_OMGreen_AIK_6_T10A2949_ipad

Photo credits: @aikphotography / @alekpapadaki

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ