Η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας ολοκληρώθηκε! Τα omorfamystika.gr ήταν εκεί!

Με μεγάλη συμμετοχή γιορτάστηκε η ευεξία στην καρδιά της Αθήνας με yoga, διατροφή, θετική ψυχολογία, ηχοθεραπεία, tai chi, Qi Gong, zumba και χορό σε δυο σημεία της πόλης και στο δρόμο με μια εκδήλωση ηχοθεραπείας και contact improvisation με κρυστάλλινες σφαίρες για τους περαστικούς!

image1
Η Ημερίδα ευεξίας το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κολωνάκι στο χώρο του κέντρου: «Ψυχική Υγεία από την αρχή», ενώ η γιορτή ζωής την Κυριακή 9 Ιουνίου, με ανοιχτά μαθήματα yoga, χορού και Zumba, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση κοινού που διασκέδασε και βίωσε την ευεξία στο “Γκαζόν, All day garden” στο Γκάζι.

image3

Γιορτάσγτηκε στην Αθήνα η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness day) παράλληλα με 130 χώρες σε 5000 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Το κανάλι ευεξίας που εκπέμπει αποκλειστικά στην Cosmote TV, Body in Balance, είχε για 3η συνεχή χρονιά τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού!

image13

Οι συνεργάτες του Body in Balance που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις: Αννα Μαρία Κυριακοπούλου, Κωσταντίνος Νίκου, Σταύρος Καραγιλάνης, Μιχάλης Μαχάτμα Ευαγγελίδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Kathy Kizito, Ανδρέας Προβελέγγιος, Φωτεινή Δημητρίου, Αλέξανδρος Ζερβάνος, Joanna Bebelaki, Christian Seqo.

image14

image18

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ