Κοσμήματα με έμπνευση και δημιουργία με Ελληνική υπογραφή

Έμπνευση και δημιουργία με Ελληνική υπογραφή. Το εudaimonia shapes & objects “γεννήθηκε” από το πάθος και την αγάπη τριών γυναικών για τη μόδα, το σχέδιο και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η Μαρία, η Χρύσα και η Εύα αντλούν την έμπνευσή τους από την ομορφιά, την ποιότητα και τον διαχρονικό χαρακτήρα της Ελληνικής κουλτούρας και τέχνης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο brand κοσμημάτων με αμιγώς ελληνικό DNA.

Κάθε κόσμημα ξεχωρίζει για το μοντέρνο ύφος αλλά και τον διαχρονικό του χαρακτήρα, αποτελώντας ιδανική παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενιές. Το εudaimonia shapes & objects ακολουθεί τις αρχές του slow fashion, της βιωσιμότητας και της Ηθικής Μόδας. Οι πρώτες ύλες (ασήμι, χρυσός) και οι διαδικασίες παραγωγής είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με σχεδιασμό που στοχεύει στη διαχρονικότητα.

Η Έμπνευση

Η αστική αρχιτεκτονική, η Γεωμετρία, η Φύση, τα κεραμικά των Μουσείων, η κίνηση από τις πτυχώσεις μία φούστας… Ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης συμβάλλουν στην κατάκτηση της Ευδαιμονίας που αναζητούμε. Καθαρές φόρμες και γραμμές συνδυάζονται με τρόπο που αποπνέει μοναδική αίγλη και κομψότητα και αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία ενός προσωπικού statement.

Οι συλλογές

Η MOTIF Collection αποτελεί την ύψιστη σύνδεση της πολυτέλειας με το μοντέρνο ύφος, μέσα από εμβληματικά σχέδια με σοφιστικέ χαρακτήρα. Οι αυστηρές και απόλυτα σύγχρονες γραμμές στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της συλλογής, από υλικά όπως ο Χρυσός, ο Λευκόχρυσος, ο Ροζ Χρυσός και το Ασήμι, συνδυάζονται με τη δυνατότητα custom made χάραξης, προσδίδοντας μία προσωπική πινελιά σε κάθε κόσμημα. Οι επιρροές από το επιβλητικό κίνημα Τέχνης Art Deco και οι αναμνήσεις από τα λαμπερά πάρτι της δεκαετίας των 50s στη Νέα Υόρκη, συναντούν τις γεωμετρικές φόρμες και την ραφιναρισμένη κομψότητα του Δωρικού ρυθμού της αρχαίας Ελλάδας.

Η SPHERE COLLECTION μάς συστήνει δαχτυλίδια, βραχιόλια και εντυπωσιακά σχέδια για τον λαιμό, σε σχήμα πολυτελών Bubbles που προσθέτουν την πιο ευφάνταστη και minimal chic πινελιά σε κάθε look. Μεμονωμένα ή φορεμένα σε ένα εντυπωσιακό mix & match, αποδεικνύουν την ευκολία με την οποία οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να εντάξει την Τέχνη στο καθημερινό της στιλ αποτελώντας και η ίδια Έμπνευση.

*Σε επιλεγμένα δαχτυλίδια υπάρχει η δυνατότητα χάραξης ονόματος ή custom made μηνύματος. Ανακαλύψτε unisex σχέδια δαχτυλιδιών που απευθύνονται σε Άντρες και Γυναίκες.

www.eudaimoniajewelry.com | info@eudaimoniajewelry.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ