Λύση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά!

hairloss

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι ένας αρνητικός παράγοντας που αφορά την εμφάνιση της γυναίκας. Έτσι … αν μια γυναίκα έχει ταλαιπωρημένα μαλλιά, οπουδήποτε χτένισμα και αν επιλέξει (χτενίσματα για κοντά μαλλιά, για μακριά μαλλιά, κυματιστά, ίσια, καρέ, κ.τ.λ. δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα αν τα μαλλιά της δεν είναι υγιή.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που ταλαιπωρούν τα μαλλιά είναι:

Πιστολάκι

Ο θερμός αέρας από το πιστολάκι είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες που ταλαιπωρούν τα μαλλιά σας. Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά γίνονται εύθραυστα με αποτέλεσμα οι τρίχες να σπάζουν. Επίσης, τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αυξάνουν την πιθανότητα δημιουργίας ψαλίδας, ενώ δεν δίνουν ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα όποιο κούρεμα – χτένισμα και αν επιλέξετε.

Συχνό λούσιμο

Αναφερόμαστε στο συχνό λούσιμο με σαμπουάν που δεν είναι κατάλληλο για συχνό λούσιμο. Δυστυχώς πολλές γυναίκες επιλέγουν διάφορα σαμπουάν για καθημερινή ή σχεδόν καθημερινή χρήση, τα οποία όμως δεν είναι κατάλληλα για αυτή τη συχνότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά τους να ταλαιπωρούνται.

Ηλιακή ακτινοβολία

Η ηλιακή ακτινοβολία είναι και αυτή άλλος ένας παράγοντας που προκαλεί ταλαιπωρημένα μαλλιά. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να αλλάξει ελαφρώς την απόχρωση των μαλλιών.

Βαμμένα μαλλιά

Δυστυχώς οι βαφές μαλλιών όσο καλής ποιότητας και να είναι προκαλούν έστω και μια μικρή “ταλαιπωρία” στα μαλλιά.

Κακή διατροφή

Η κακή διατροφή αποτελεί παράγοντα που προκαλεί “ταλαιπωρία” στα μαλλιά. Τα μαλλιά χρειάζονται θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες έτσι ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν υγιή.

Η λύση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Η νέα σειρά Dercos Kera-Solutions είναι η πρώτη σειρά περιποίησης μαλλιών από τη Vichy που επανορθώνει απόλυτα την τρίχα, προσφέροντας τη σωστή συγκέντρωση ενεργών συστατικών στα σωστά σημεία, χάρη στη μοναδική τεχνολογία Pro-Keratin Complex. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά, η οποία βασίστηκε σε εργαστηριακές δοκιμές στις οποίες εφαρμόστηκε το σαμπουάν, η μάσκα και ο ορός.

Έχει αποδεδειγμένα σχεδιαστεί για να επανορθώνει τις ίνες των μαλλιών, ενώ σέβεται το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής και οδηγεί από την πρώτη κιόλας χρήση σε:
ü 63% λιγότερο σπάσιμο
ü 91% εγγυημένη από τις καταναλώτριες ανανέωση και αναζωογόνηση της τρίχας

Τι είναι το Pro-Keratin Complex;
Η πρωτοποριακή καινοτομία Pro-Keratin Complex βασίζεται στις ανάγκες περιεκτικότητας κερατίνης που έχει κάθε διαφορετικό σημείο της τρίχας ανάλογα με το επίπεδο φθοράς του. Για αυτό η συγκέντρωση του Pro-Keratin Complex της Vichy διαφέρει σε κάθε ένα από τα τρία προϊόντα της σειράς, ώστε να προσφέρει τη σωστή συγκέντρωση στα σωστά σημεία της τρίχας και να παρέχει στα μαλλιά προστασία, ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα και δύναμη.
Η ολοκληρωμένη σειρά Dercos Kera-Solutions αποτελεί καινοτομία για την επανόρθωση της τρίχας και εφαρμόζεται σε 3 βασικά βήματα:

Βήμα 1ο: Το σαμπουάν Dercos Kera Solutions Resurfacing εμπεριέχει τα κατάλληλα συστατικά για απόλυτη επαναφορά. Είναι εμπλουτισμένο με 2% Pro-Keratin Complex και αλλαντοΐνη αποτελώντας ένα εύχρηστο προϊόν με μη λιπαρή υφή που προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα. Παράλληλα, η αλλαντοϊνη καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής.
Χρήση: Εφαρμόστε το σαμπουάν σε βρεγμένο τριχωτό και μαλλιά.

Βήμα 2ο: Η Dercos Kera-Solutions Restoring 2 min mask έρχεται να συμβάλει στην αναδόμηση και την ανασύσταση με επαναστατικό τρόπο καθώς είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό συνδυασμό 4% Pro-Keratin Complex και βιταμίνης B5. Παρέχει προστασία και ενυδάτωση στη τρίχα, ενώ παράλληλα είναι πολύ εύχρηστη καθώς δρα αποτελεσματικά μέσα σε 2 λεπτά ενισχύοντας τη λάμψη των μαλλιών. Σε αντίθεση με άλλες μάσκες δεν έχει λιπαρή υφή.
Χρήση: Εφαρμόστε τη μάσκα στα μήκη των μαλλιών.Κάντε απαλό μασάζ, αφήστε το προϊόν να δράσει για 2 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Βήμα 3ο:  Το serum Dercos Kera Solutions Lifeless Ends αποτελεί το τρίτο βήμα της ολοκληρωμένης θεραπείας με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κερατίνης καθώς απευθύνεται στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών, σημεία που έχουν διαβρωθεί από τις θερμικές διεργασίες, το μήκος και την ακτινοβολία UV και χρειάζονται άμεση επανόρθωση. Η σύνθεση 10,7% Pro-Keratin Complex εμπεριέχει έλαιο καρύδας και κερατίνη, επανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, προσφέροντας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά προστασία, ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα και δύναμη ενώ αποκαθιστά τη λάμψη των μαλλιών με ψαλίδα.
Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα μήκη & στις άκρες των μαλλιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ