Ποιοι μάς καλούν να πάρουμε «Ανάσα Ζωής»

Άντα Λιβιτσάνου, Μαρία Σαράφογλου, Μιχάλης Ζαμπίδης και Παντελής Διαμαντόπουλος μάς καλούν να πάρουμε «Ανάσα Ζωής» σταματώντας το κάπνισμα.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Ανάσα Ζωής», που υλοποιεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία αναφορικά με την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα, τέσσερις δημοφιλείς Έλληνες μάς καλούν να σταματήσουμε το κάπνισμα και να φροντίσουμε για την προληπτική εξέταση για την υγεία του πνεύμονα.

Η ηθοποιός & cake designer, Άντα Λιβιτσάνου, η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης και ο δημοσιογράφος Παντελής Διαμαντόπουλος, μέσα από ένα σύντομο video, ενισχύουν με τις φωνές τους το μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης για την υγεία του πνεύμονα, επισημαίνοντας τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος, για το προσδόκιμο ζωής καθώς και τους τρόπους που μπορεί να υιοθετήσει κάποιος για να το σταματήσει, ζητώντας την κατάλληλη βοήθεια από τον φαρμακοποιό ή τον γιατρό του.

Παράλληλα, οι 4 πρωταγωνιστές του μηνύματος, παρακινούν το κοινό να μοιραστεί τη δική του εμπειρία διακοπής καπνίσματος πραγματοποιώντας αναρτήσεις στα Social Media με τα hashtags #anasazwis, #ksekinasimera και #diakopikapnismatos, αναδεικνύοντας τη σημασία της διακοπής αυτής της βλαβερής για την υγεία μας συνήθειας.

Την κοινωνική πρωτοβουλία «Ανάσα Ζωής», η οποία συνεχίζεται για 2η χρονιά και εστιάζει στην ενημέρωση και κινητοποίηση για την υγεία του πνεύμονα, την αξία του προληπτικού ελέγχου, καθώς επίσης και στην ένταση των προσπαθειών για τη διακοπή του καπνίσματος, υποστηρίζει η Johnson & Johnson.

Δείτε το video

Μάθετε περισσότερα για την κοινωνική πρωτοβουλία «Ανάσα Ζωής» εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ