Βάλτε το μπικίνι σας χωρίς φόβο!

Aν δεν αισθάνεστε άνετα με το γυμνό σας σώμα ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσετε και να το αγαπήσετε ξανά. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να ντυθείτε!

1. Αποδεχτείτε το όπως είναι Έχουμε μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας και το σώμα μας, όταν πρώτ’ απ’ όλα το αγαπάμε. Επικεντρωθείτε στις περιοχές που σας κάνουν υπερήφανους, όπως π.χ. οι γάμπες σας, ακόμα κι αν οι μηροί σας δεν είναι αυτοί που ονειρεύεστε.

2. Κάντε μασάζ Απλώστε το αγαπημένο σας έλαιο στο δέρμα σας και κάντε μασάζ στις περιοχές που σας απογοητεύουν. Κάντε ειρήνη με το σώμα σας για να διώξετε όλα τα αρνητικά συναισθήματα που σας προκαλεί.

3. Γίνετε… «ηδονοβλεψίας» Σταθείτε γυμνοί μπροστά από τον καθρέφτη, πάρτε βαθιές εισπνοές και εκπνοές και συγκεντρωθείτε στα αρνητικά σημεία του σώματός σας. Αντί να σκέφτεστε ότι η κοιλιά σας είναι χαλαρή, σκεφτείτε τα παιδιά που μεγαλώσατε μέσα σ’ αυτήν ή που θα μεγαλώσετε, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και χαμογελάστε.

4. Αγοράστε σέξι εσώρουχα, αλλά φροντίστε να πάτε σε κατάστημα που υπάλληλοι θα σας δώσουν να δοκιμάσετε αυτά που θα σας ταιριάζουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα κι όχι αυτά που θέλουν να πουλήσουν.

5. Κάντε αποτρίχωση Όταν πρόκειται να κοιτάξετε εξονυχιστικά το σώμα σας, ποτέ μην το κάνετε χωρίς να έχετε αποτριχωθεί στα πόδια και το μπικίνι. Τα τριχωτά πόδια δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για να νιώσετε σέξι.

6. Κάντε στριπτίζ Βάλτε αισθησιακή μουσική και κάντε στριπτίζ. Με τις σωστές κινήσεις θα αισθανθείτε όμορφα και θ’ απελευθερώσετε τη σεξουαλικότητα και τη θηλυκότητά σας.

Το μυστικό

Αλλάξτε το δωμάτιό σας Ξέρατε ότι η διακόσμηση στις αποχρώσεις του ροζ δίνει στην επιδερμίδα σας μια ευχάριστη απόχρωση που θα κάνει το σύντροφό σας να θέλει να σας φιλάει συνέχεια;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ