Διπλό σεμινάριο: Αντιγήρανση και Αυτογνωσία! Αυτός είναι ο σύνδεσμος για να δηλώσετε συμμετοχή!

Ετοιμαστείτε για το νέο, διπλό σεμινάριο Αντιγήρανση και Αυτογνωσία, που ξεκινά την Κυριακή στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Δεν χρειάζεται να αναζητάτε τα ελιξίρια της νεότητας σε πολύπλοκες και μυστήριες διαδικασίες. Τα αποτελεσματικότερα μυστικά είναι προσιτά και απλά. Στο διπλό αυτό σεμινάριο η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος θα σας μάθουν μυστικά που θα διατηρήσουν τη νεότητά σας, τους τρόπους για να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, με τροφές που επιβραδύνουν τη γήρανση και προωθούν τη μακροζωία, με στόχο να ζήσετε μια καλή ζωή για πολλά χρόνια. Επίσης θα σας δείξουν τις τεχνικές στο πώς να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και πώς θα πάψετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις που προσελκύουν αρνητικά αποτελέσματα. Με τη θετική σκέψη θα ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να καταφέρετε, αρκεί να το θέλετε πραγματικά.

1ο μέρος / Αντιγήρανση: 5 μυστικά για να παραμείνετε νέοι

Η νεότητα δεν είναι ηλικία, είναι τρόπος ζωής! Είναι θαυμάσιο να μεγαλώνουμε επειδή σημαίνει πως έχουμε την ευκαιρία, κάθε μέρα, να ζήσουμε μια γεμάτη, ευτυχισμένη ζωή. Με τον ΝΕΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ που περιέχει επαναπρογραμματισμό και επαναρρύθμιση του υποσυνειδήτου σας, θα μάθετε πώς να αγαπήσετε το σώμα σας, να αγκαλιάσετε και να εκτιμήσετε αυτήν τη διαδικασία αντί να της αντιστέκεστε, πώς να κάνετε αποτελεσματική αντιγήρανση εκ των έσω, με νέες μεθόδους και τεχνικές καλής και ισορροπημένης διατροφής, που έχουν διάρκεια και αποτέλεσμα. Η μέθοδος που θα σας παρουσιάσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος προέρχεται από το CHOPRA University και βασίζεται στη ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Deepak Chopra.

2ο μέρος / Αυτογνωσία: Οι θετικές σκέψεις αλλάζουν ζωές. Μάθετε πως

Η αυτογνωσία κινεί τη θετική σκέψη. Μαθαίνοντας να αναγνωρίζετε τις θετικές ιδιότητές σας και τις επιτυχίες σας, αντιλαμβάνεστε την πραγματική αξία του εαυτού σας. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για μια ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή. Σε αυτό το διπλό σεμινάριο θα μάθετε την επίδραση που έχουν οι σκέψεις σας στην επιτυχία, την ευτυχία, την υγεία, τις σχέσεις σας µε τους άλλους και, κυρίως, µε τον ίδιο σας τον εαυτό, την αξία της αυτό-αποδοχής και πώς θα κάνετε Κβαντικά Άλματα προκειμένου να αλλάξετε τις σκέψεις σας που θα σας αλλάξουν τη ζωή σας, όποιες και αν είναι οι συνθήκες γύρω σας.

Πότε: Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα: Συνολικά 2 ώρες
Κόστος: 15 ευρώ. Για τη μέγιστη ασφάλειά σας οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

Για την εγγραφή σας συνδεθείτε εδώ vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com 

Πώς να δηλώσετε συμμετοχή σε 3 απλά βήματα

Βήμα πρώτο: Συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο και email)

Βήμα δεύτερο: Αν δεν έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα της PayPal, πατήστε απλώς δημιουργία λογαριασμού και κάντε την Πληρωμή σας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Βήμα τρίτο: Θα λάβετε mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δώσατε ότι εγγραφήκατε επιτυχώς.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τη σελίδα του omorfamystika.gr στο Facebook

τον προσωπικό λογαριασμό του Instagram της Βίκυς Χατζηβασιλείου (@vikyhatzivasiliou) και του Χάρη Παπαδόπουλου (@slimmer_harrypapas).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ