Καλύτερο σεξ με καυτά μυστικά!

Είναι του Αγίου Βαλεντίνου και ως αφορμή – λόγω της ημέρας – σας προτείνω μερικές συμβουλές για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον… πονοκέφαλο ως δικαιολογία προκειμένου να αποφύγετε το σεξ, γιατί δεν είναι! Μάλιστα το 50% των ανθρώπων που κάνει σεξ αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα μειώνει την ένταση του πονοκεφάλου. Εκτός αυτού, σύμφωνα με έρευνες, βελτιώνει τη σχέση μας, την ψυχική μας διάθεση και τονώνει το ανοσοποιητικό μας. Επίσης, συμβάλλει στο να ζούμε περισσότερο, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και επεισοδίων, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου του μαστού, σας βοηθά να κοιμάστε ήρεμα, σας κάνει να δείχνετε νεότεροι, αποκαθιστά την καλή φυσική σας κατάσταση, καταπραύνει τους χρόνιους πόνους, έχει ισχυρή αντικαταθλιπτική δράση, μειώνει τα επίπεδα του στρες, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και ενισχύει την πνευματικη διαύγεια.

Μάθετε κάτι καινούριο

Κάντε ένα μάθημα χορού μαζί. Όταν δοκιμάζετε κάτι καινούργιο, εκκρίνονται στον εγκέφαλο ορμόνες (όπως η ντοπαμίνη) που σας κάνουν να νιώθετε ευφορία.

Κάντε yoga ή βελονισμό

Κι όμως, όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται μπορούν και τα δύο να τονώσουν τη σεξουαλική σας ζωή. Έπειτα από ανασκόπηση πέντε μελετών που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine βρέθηκε ότι o βελονισμός αυξάνει την επιθυμία και μειώνει τον πόνο κατά τη διάρκεια της επαφής, ενώ οι ερευνητές υποθέτουν ότι παρόμοια δράση έχει και η yoga.

Στείλτε μήνυμα

Αύξησε την αναμονή για σεξ μέσω e-mail, γραπτών μηνυμάτων ή τηλεφωνικά. Δώσε υποσχέσεις για το τι θα κάνετε όταν συναντηθείτε.

Μασάζ το ευεργετικό

Ένα βαθύ, χαλαρωτικό μασάζ δεν είναι κλισέ, αλλά για κάτι καινούργιο, εξερευνήστε ο ένας το δέρμα του άλλου με ένα αργό άγγιγμα. Αυτά τα απαλά χάδια έχουν αμοιβαίες ωφέλιμες επιδράσεις. Τόσο γι’ αυτόν που το προσφέρει, όσο και για αυτόν που το δέχεται, το ελαφρύ άγγιγμα ενεργοποιεί το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, προκαλώντας εξαιρετική χαλάρωση.

Δέστε… τον/την

Κλείστε τα φώτα στη διάρκεια των προκαταρκτικών ή κάλυψε τα μάτια με μαντίλι. Μποκάροντας τις αισθήσεις σας θα έχετε μία υπέροχη ερωτική εμπειρία.

Κάντε ένα ζεστό μπάνιο μαζί

και θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε για πολλή ώρα ο ένας με το σώμα του άλλου και να νιώσετε οικειότητα και τρυφερότητα.

Έχετε επικοινωνία

Το να κρατιέστε από το χέρι ή να τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλο στη δουλειά μπορεί να κάνει τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερη από ποτέ.

Κλείστε ραντεβού

Κυρίως για σεξ! Μπορεί να μην είναι αυθόρμητο αλλά είναι απογειωτικό.

 

Το μυστικό

Δε χρειάζεται να είναι τόσο σοβαρό το σεξ! Αν σας αρέσει να γελάτε βάλε το χιούμορ στο κρεβάτι. Θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ