Μήπως δεν απολαμβάνετε τίποτα τη ζωή σας;

Μάθετε ποια είναι τα σημάδια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι πιθανώς είστε εθισμένοι στην… ταχύτητα.

Η αλήθεια είναι ότι το να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα είναι χρήσιμο και πιθανώς μία ένδειξη σχετικά με το πόσο καλά εξασκημένος είναι ο εγκέφαλός σας. Δεν παύει, όμως, να είναι πολύ πιεστικό το να έχετε συνέχεια κάτι να κάνετε. Άλλωστε, έχουμε όλοι βιώσει ή υποψιαστεί τις συνέπειες αυτής της υπερδραστηριότητας. Στρες, αυξημένη πίεση, δυσκολία στον ύπνο, αδύναμο ανοσοποιητικό… Υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι πιθανώς είστε εθισμένοι στην ταχύτητα. Δείτε ποια είναι.

1 Προσπαθείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

Δεν είναι καλή ιδέα. Τελικά καταλήγετε να κάνετε περισσότερα λάθη και να ολοκληρώνετε τα εγχειρήματά σας σε περισσότερο χρόνο από ό,τι θα χρειαζόμασταν αν προσπαθούσατε να κάνετε το καθένα χωριστά.

2 Είσαστε συνέχεια άρρωστοι ή κουρασμένοι.

Αυτός είναι ο τρόπος που έχει το σώμα σας να σας πει ότι δεν αντέχει στις ταχύτητες που υιοθετείτε. Χρειάζεται να φρενάρετε, για να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επανακάμψει.

3 Ξεχνάτε.

Τρέχετε τόσο πολύ, που αντί να ζείτε τη ζωή σας τη διεκπεραιώνετε. Το αποτέλεσμα είναι να γίνονται όλα θολά και συγκεχυμένα. Δεν είναι απίθανο να μη θυμόσαστε τι φάγατε για πρωινό, να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας ή ακόμα και τι θέλετε να πείτε.

Το μυστικό

Απολαύστε τον καφέ σας,χωρίς να τον πιείτε μηχανικά και βιαστικά προκειμένου να ξυπνήσετε και να δουλέψετε στη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ