Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Βρείτε την ευτυχία με 3 μυστικά!

Όσο κι αν είστε ικανοποιημένες από τη ζωή σας, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση.

Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας
Κάθε μέρα φροντίστε να ασχολείστε με πράγματα που σας ανανεώνουν εσωτερικά και εξωτερικά, είτε αυτά είναι μια μάσκα ομορφιάς, είτε γυμναστική, είτε μια καινούργια διατροφή κ.ο.κ. Επειδή ίσως να είναι δύσκολο να τα κάνετε όλα μαζί, διαλέξτε ένα καθημερινά και φροντίστε τον εαυτό σας.

Κυνηγήστε το πάθος σας
Θέλατε πάντα να μάθετε ένα μουσικό όργανο, μια ξένη γλώσσα ή να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας άθλημα, αλλά δεν βρίσκατε το χρόνο; Προσπαθήστε το και μην παραμελείτε άλλο τα χόμπι σας και τις δραστηριότητες που δίνουν χρώμα στον ελεύθερό σας χρόνο. Αν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πάθος, μπορείτε να ακολουθήσετε μια φίλη σας στις δικές της δραστηριότητες. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να ανακαλύψετε.

Μη γίνεστε υστερικές με τη δουλειά σας
Για να είστε πολύτιμες στην εργασία σας και να έχετε ταυτόχρονα προσωπική ζωή, πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι κάποιες φορές δε θα είστε η «υπάλληλος του μήνα». Και μην ξεχνάτε, κανείς δεν απολύθηκε ποτέ επειδή δεν ήταν τέλειος. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είστε συνεχώς ασυνεπείς και αντιπαθητικοί στους άλλους.

 

Το μυστικό

Στις 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στην Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών. Η Παγκόσμια ημέρα των γυναικών ξεκίνησε ως ένας εορτασμός στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Ρωσίας, καθώς και του πρώην σοβιετικού μπλοκ. Σήμερα, σε πολλές περιοχές, η ημέρα έχει χάσει το πολιτικό της νόημα, και έχει γίνει απλώς μια ευκαιρία για τους άνδρες να εκφράσουν την αγάπη τους για τις γυναίκες. Σε άλλες περιοχές, ωστόσο, παραμένει ισχυρή η αρχική πολιτική σημασία της ημέρας για την υποστήριξη της ενδυνάμωσης και της ισότητα των γυναικών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ