Τι ελκύει ένα άντρα σε μία γυναίκα;

Σύμφωνα με έρευνα του Business Insider υπάρχουν έξι βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα επιθυμητή στο αντίθετο φύλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με καθηγήτρια του Πανεπιστημίου De Paul του Σικάγο, αυτά αποτελούν δείγματα σε μια αυτόματη νοητική διαδικασία των ανδρών, που την ονομάζει «Αξιολόγηση Αναπαραγωγικής Καταλληλότητας» (Reproductive Fitness Assessment) και η οποία ουσιαστικά αποτελεί την προσπάθεια τους να βρουν την κατάλληλη σύντροφο για αναπαραγωγή. Επιστήμονες από διαφορετικά πανεπιστήμια του κόσμου έχουν εντοπίσει κάποια από αυτά.

1. Υγιή Μαλλιά

Σύμφωνα με Γερμανούς επιστήμονες, τα μακριά, καλολουσμένα και καλοχτενισμένα υγιή μαλλιά δίνουν το σήμα της γονιμότητας στους άνδρες .

2. Λεπτή Φωνή

Ερευνητές στο University College του Λονδίνου, υποστηρίζουν ότι ο ψιλός τόνος στη φωνή μιας γυναίκας την κάνει να δείχνει νεότερη και πιο ελκυστική στον ανδρικό πληθυσμό.

3. Ωραίο Χαμόγελο

Η αποκάλυψη έρχεται από το Πανεπιστήμιο British Columbia και σύμφωνα με αυτήν, όσο πιο λευκά τα δόντια και πιο πλατύ το χαμόγελο, τόσο καλύτερα.

4. Απουσία μεικαπ

Έρευνα του βρετανικού Πανεπιστημίου Bangor έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν το φυσικό λουκ στις γυναίκες, με καθόλου ή ελάχιστο βάψιμο.

5. Κόκκινα ρούχα

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν άνδρα, φορέστε ένα κόκκινο φόρεμα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευση στο επιστημονικό Journal of Personality & Social Psychology.

6. Αναλογία μέσης/γοφών

Σύμφωνα με Νεοζηλανδό ανθρωπολόγο, η αναλογία 7/10 μεταξύ μέσης και γοφών, προσδίδει υψηλή γονιμότητα για μια γυναίκα στα μάτια του ανδρικού πληθυσμού.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ