49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο: Γνωρίστε από κοντά τη Β. Χατζηβασιλείου και τον Χ. Παπαδόπουλο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος σας περιμένουν στο περίπτερό τους 120 -122 στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 για να υπογράψουν το νέο τους βιβλίο “Ζήτα το σωστά και θα σου δωθεί” από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Το βιβλίο τους, έγινε ήδη best-seller και έχει αλλάξει τις ζωές των αναγνωστών με τις τεχνικές για επίτευξη στόχων που παραθέτει, βασισμένες στις αρχές του CHOPRA University.

Το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, την Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζάππειο Μέγαρο και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και για πολλές δεκαετίες αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή θεσμό, που τιμά τη διαχρονική αξία του βιβλίου, επιστρέφει ύστερα από έναν χρόνο αναγκαστικής απουσίας για να φωτίσει την πολιτιστική πλευρά της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, από την Παρασκευή 3 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Το επίσημο αφιέρωμα του φετινού Φεστιβάλ επικεντρώνεται στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, και σε συνεργασία με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, θα υπάρχουν διαδραστικές συζητήσεις, ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια και άλλα δρώμενα, ώστε με φόντο τα χιλιάδες βιβλία, οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα πολυποίκιλο πολιτιστικό Φεστιβάλ.

Ελάτε στο περίπτερο 120 -122 στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και οι συγγραφείς Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χάρης Παπαδόπουλος θα σας υπογράψουν το νέο τους βιβλίο “Ζήτα το σωστά και θα σου δωθεί”.

«Έστω και αν ένας μόνο άνθρωπος, εφαρμόζοντας τις απλούστατες τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο, δει τη ζωή του να βελτιώνεται άμεσα, για εμένα- για εμάς- θα είναι η μεγαλύτερη δικαίωση!»

Το νέο βιβλίο των Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χάρη Παπαδόπουλου (Slimmer Harry Papas) περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές για να προσελκύσουμε όσα επιθυμούμε αληθινά στη ζωή μας. Ανακαλύψτε το και βρείτε το κλειδί για τη ζωή που αληθινά επιθυμείτε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ