Η ζωή μας βασίζεται στη σκέψη μας! Προδημοσίευση του βιβλίου Κάν’το Να Συμβεί Τώρα! της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου

Διαβάστε τη προδημοσίευση από το νέο βιβλίο της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου ΚΑΝ’ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ! από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και η ζωή σας θα βελτιωθεί θεαματικά!

Το μόνο που σας μπλοκάρει για να πάρετε όλα όσα θέλετε από το Σύμπαν είναι η δική σας στάση ζωής! Όλα όμως αλλάζουν! Και σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αυτή τη στάση ζωής έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που έχετε ονειρευτεί και σας αξίζει! Με τα αποτελεσματικά εργαλεία που θα βρείτε στις σελίδες του, αυτό που θέλετε μπορείτε, με τη δική σας δύναμη, να το κάνετε να συμβεί ΤΩΡΑ!

ΚΑΝ'ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ_FRONT

Προδημοσίευση

Η ζωή μας βασίζεται στη… σκέψη μας!

Θα σας πω μια μεγάλη αλήθεια. Εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε τη ζωή μας και τα αποτελέσματα που έχουμε σε αυτήν είναι δικό μας έργο. Πολλοί ισχυρίζονται πως ουσιαστικά τη ζωή μας καθορίζουν οι επιλογές μας. Όμως υπάρχει κάτι ακόμα βαθύτερο, που κρύβεται πίσω από τις όποιες επιλογές, την όποια δράση μας. Και αυτό το κάτι δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η σκέψη μας.

Το περιεχόμενο της ζωής μας εξαρτάται από τη σκέψη μας! Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως, πιστέψτε με, είναι ακριβώς έτσι. Και θα σας το εξηγήσω αμέσως. Πίσω από κάθε τι που κάνουμε ή λέμε, υπάρχει πάντα μια σκέψη. Ακόμα και όταν παραμένουμε σιωπηλοί, πάντα κάτι σκεφτόμαστε. Αναλογίζεστε, λοιπόν, πόσες πολλές σκέψεις κάνουμε καθημερινά! Και η κάθε μία σκέψη εκπέμπει τη δική της συχνότητα δόνησης. Με βάση όμως τον Συμπαντικό Νόμο της Έλξης, η κάθε σκέψη που κάνει ένας άνθρωπος ελκύει μια άλλη σκέψη του που δονείται στην ίδια συχνότητα με αυτήν, αποτελεί δηλαδή το δονητικό ταίρι της. Οι συνδυασμένες αυτές σκέψεις δονούνται πλέον σε μια ενισχυμένη συχνότητα και προσελκύουν με τη σειρά τους μια ακόμα ανάλογη σκέψη του, και όλες μαζί δονούνται σε μια ακόμα πιο ενισχυμένη συχνότητα. Η παραπάνω διαδικασία συνεχίζεται έως ότου αυτή η ενότητα των αλληλοσυνδεόμενων ομοειδών σκέψεων αποκτήσει τη δονητική δύναμη να δημιουργήσει μια σαφή, υλική πραγματικότητα στη ζωή ενός ανθρώπου. Με άλλα λόγια, οι συνθήκες στις οποίες ζούμε, οι καταστάσεις που βιώνουμε, ακόμα και τα πρόσωπα που προσελκύουμε στη ζωή μας, είναι αποτέλεσμα των σκέψεών μας!

Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να συνειδητοποιήσουμε την καθοριστική συμβολή των σκέψεων που κάνουμε καθημερινά στη διαμόρφωση της ζωής μας και να αρχίσουμε να τις καθοδηγούμε πλέον με πιο συνειδητό τρόπο! Γιατί, στην πραγματικότητα, εμείς είμαστε εκείνοι που δίνουμε στη ζωή μας το περιεχόμενο που έχει. Για σκεφτείτε το! Δεν αξίζει να αρχίσουμε όλοι να κατευθύνουμε τις σκέψεις μας σε πράγματα, καταστάσεις και προοπτικές που μας γεμίζουν χαρά, ασφάλεια και ευτυχία; Ακόμα όμως και σε κάποιους που επιμένουν να είναι δύσπιστοι, εγώ θα τους πρότεινα να δοκιμάσουν να το κάνουν αυτό για ένα χρονικό διάστημα, αλλά με την ξεκάθαρη πρόθεση να θέλουν να αλλάξει όντως προς το καλύτερο η ζωή τους και να υποστηρίζουν αυτή την αλλαγή με τις λέξεις και τα συναισθήματά τους. Τα αποτελέσματα που θα διαπιστώσουν στη ζωή τους θα είναι εκείνα που τελικά θα τους πείσουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ