Νέο webinar! Πώς να ανεβάσεις αυτοπεποίθηση άρα και αποτελέσματα!

Ένα νέο webinar από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Χάρη Παπαδόπουλο “Πώς να ανεβάσεις αυτοπεποίθηση άρα και αποτελέσματα” θα σας αλλάξει τη ζωή!

H αυτοπεποίθηση είναι κάτι ευμετάβλητο και όχι μόνιμα σταθερό. Ένα μέρος της εξαρτάται από τις εμπειρίες της παιδικής μας ηλικίας και την ιδέα που αποκτήσαμε για τον εαυτό μας μέσα από αυτές τις εμπειρίες. Αλλά ένα άλλο μέρος της εξαρτάται από τις προσδοκίες μας, τις σχέσεις μας με άλλους, τις εμπειρίες ζωής, τις πεποιθήσεις που έχουμε για τον εαυτό μας.
Ακόμα κι αν μεγαλώσαμε με μία υγιή εικόνα του εαυτού, υπάρχει πιθανότητα η αυτοπεποίθησή μας να μειωθεί σημαντικά μετά από π.χ. ένα διαζύγιο, μία επαγγελματική αποτυχία, μία σειρά από απορρίψεις. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να ξανα-χτίσουμε μία θετική εικόνα εαυτού και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Το σεμινάριο “Πώς να ανεβάσεις αυτοπεποίθηση άρα και αποτελέσματα” απευθύνεται σε ανθρώπους που νιώθουν ότι ο εαυτός τους τους σαμποτάρει, σε εκείνους που έχουν κουραστεί να μένουν στην σκιά των «θέλω» τους και σε αυτούς που επιθυμούν να επενδύσουν στην αυτοπεποίθηση, για να αγκαλιάσουν τους στόχους και τις επιδιώξεις τους και να έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Στο webinar “Πώς να ανεβάσεις αυτοπεποίθηση άρα και αποτελέσματα” θα βιώσετε τη συγκλονιστική εµπειρία της ενδυνάµωσης του αυτοσεβασµού και της αυτοπεποίθησής σας και θα μάθετε:
• Να εκτιμάτε τον εαυτό σας
• Τι σημαίνει να έχει κάποιος χαμηλή αυτοπεποίθηση
• Εντοπίζεται τον σαμποτέρ της ζωής σας
• Τεχνικές ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο!

Πότε: Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021
Ώρα: 19.00 -21.00
Κόστος: 11 ευρώ
Διάρκεια: 90 λεπτά

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ γιατί ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος.

Για τη μέγιστη ασφάλειά σας οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ