10 πράγματα που θα πρέπει να κάνετε πριν τα 30 σας

Σε περίπτωση που δεν έχετε το ακούσει: «ζεις μόνο μία φορά»! Δείτε ποια πράγματα θα πρέπει να κάνετε πριν πατήσετε τα 30 σύμφωνα με τον independent.

1. Να ζήσετε σε μια μεγάλη πόλη

Σε μια μεγάλη πόλη θα συναντήσετε ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες και εμπειρίες κάτι που θα βοηθήσει και τη δική σας εξέλιξη.

2. Να προκαλέστε τον εαυτό σας σωματικά

Όταν είστε νέοι μπορείτε να προπονηθείτε για να συμμετάσχετε σε έναν μαραθώνιο. Θα σας βοηθήσει σωματικά και ψυχικά να ξεπεράσετε τα όριά σας και να είστε προσηλωμένοι σε έναν στόχο. Αυτή η ικανότητα θα σας βοηθήσει στην προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία.

3. Να μάθετε να διαλογίζεστε

Θα βιώσετε πολύ στρες κατά τη διάρκεια ζωής σας, έτσι είναι καλύτερο να μάθετε πώς να το αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά. Αν διαπιστώσετε ο διαλογισμός σας βοηθά να μείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

4. Να βγείτε ένα online ραντεβού

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αρκεί να είστε προσεκτικοί στην επιλογή του ατόμου.

5. Να ερωτευτείτε

Μπορεί να μην κρατήσει για πάντα αλλά αξίζει τον κόπο.

6. Να αποτύχετε

Μετά την αποτυχία έρχεται η άνοδος, αλλά οι αποτυχίες αποκαλύπτουν πολλά σημαντικά στοιχεία για τον χαρακτήρα μας και τη σχέση μας με τους άλλους. Κι όπως λέει κι ο λαός μας, «αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.»

7. Να ταξιδέψετε μόνοι

Τώρα είναι η ώρα να πάτε μακριά, επειδή δεν έχετε ακόμη παιδιά ή ένα δάνειο για αποπληρωμή.

 

8. Να ξεκινήσετε μια επιχείρηση

Κατά πάσα πιθανότητα θα αποτύχει αλλά θα μάθετε τόσο πολλά από ότι αν είχατε πάρει μία θέση σε μία εταιρία.

9. Να μάθετε έναν κώδικα

Οι υπολογιστές ήρθαν για να μείνουν. Η εκμάθηση τουλάχιστον μίας γλώσσας προγραμματισμού θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ο σύγχρονος κόσμος.

10. Να δημιουργήσετε ένα blog

Το γράψιμο είναι μία από τις πιο σημαντικές και υποτιμημένες δεξιότητες ζωής. Όπως με τα περισσότερα πράγματα ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθείτε είναι απλά να αρχίσετε να το κάνετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ