5 πράγματα που βρίσκουν σέξι οι γυναίκες σε έναν άντρα

Τι βρίσκουν οι γυναίκες σέξι πάνω του; Λοιπόν οι απαντήσεις θα σας ξαφνιάσουν!

1 Το άρωμά του
Ναι, μια ωραία κολόνια κάνει θαύματα, αλλά η μυρωδιά του αντρικού σώματος σας είναι σέξι για τις γυναίκες. Η έρευνα δείχνει ότι η φυσική μυρωδιά ενός ανθρώπου ελκύει τις γυναίκες. Επιστημονικά πειράματα έχουν δείξει ότι με βάση τη μυρωδιά του ts-hirt του και μόνο, μια γυναίκα μπορεί να πει αν αυτή είναι που την προσέλκυσε σε εκείνον – ακόμα και χωρίς να δει το πρόσωπό του.

2 Τους τρόπους του
Ζούμε σε έναν σύγχρονο κόσμο, αλλά δεν είναι ντεμοντέ το να είναι κάποιος ιππότης. Εάν είστε αγενείς σε ένα σερβιτόρο ή ξεχνάτε μία σημαντική ημερομηνία, ίσως να μην σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία οι γυναίκες. Αλλά αν δείξετε πόσο υπέροχοι είναι οι τρόποι σας σε εκείνη και τους άλλους θα σας λατρέψει.

3 Τη θηλυκή τους πλευρά 
Μία γυναίκα πιστεύει ότι είναι σέξι αν ο σύντροφός της της κάνει μασάζ, της τρίβει τα πόδια, της βάφει τα νύχια της ή μπαίνει στην μπανιέρα μαζί της. Δεν αρκεί ένας άντρας να είναι δυνατός και σκληρός, χρειάζεται να είναι και γλυκός και ερωτικός.

4 Τα μυστικά τους
Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν την οικειότητα σέξι. Εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας, αποκαλύψτε τα αδύναμα σημεία σας και σίγουρα θα σας βρει πολύ σέξι.

5 Το ρυθμό τους
Οι γυναίκες αγαπούν τους άντρες που μπορούν να χορέψουν. Δεν χρειάζεται να είναι σε θέση να χορέψει ταγκό με τεχνική αλλά να έχει ένα ρυθμό και να μην είναι ντροπαλός, να μπορεί να χορέψει με μια γυναίκα  είτε πρόκειται για ένα πρώτο ραντεβού είτε για τη δέκατη επέτειό τους. Μερικοί λένε ότι ο χορός είναι σαν να κάνετε έρωτα ντυμένοι. Έτσι, αν το κάνετε καλά, μερικές γυναίκες λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ