πρωινό

Το μυστικό για αδυνάτισμα: Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια!

Ξεκινώντας την ημέρα σας με ένα καλό πρωινό, θα ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας, θα γεμίσευε ενέργεια, θα αποφύγετε να φάτε μεγάλες ποσότητες το μεσημέρι και θα μειώσετε τις ζαλάδες και τους πόνους στην κοιλιά που καμιά φορά προκαλεί η αφαγία.

Το καλό πρωινό είναι το μυστικό για αδυνάτισμα. Αυτό γιατί πρώτον παρέχει ενέργεια. Έπειτα από την πολύωρη νηστεία, την ώρα του ύπνου, το σώμα μας χρειάζεται ενέργεια. Το πρωινό γεύμα παρέχει στο σώμα μας τα απαραίτητα καύσιμα ώστε να ανταπεξέλθει στις καθημερινές μας δραστηριότητες μέχρι την ώρα του κυρίως μας γεύματος. Ακόμη και ένα μικρό πρωινό είναι καλύτερο από το τίποτα. Εάν θέλετε να χάσετε βάρος ο ιδανικός συνδυασμός είναι ένα καλό πρωινό με μια πρωινή προπόνηση. Ο συνδυασμός αυτός θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας όλη την ημέρα.
Δεύτερον βάζει τις βάσεις: Αναλόγως με την επιλογή του πρωινού μας, επηρεάζουμε και τις επιλογές και για τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας μας. Δώστε προσοχή στο τι επιλέγετε, ξεκινώντας την ημέρα σας με ένα υγιεινό πρωινό, είναι πιο εύκολο να παραμείνετε σε πρόγραμμα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ιδανικές επιλογές πρωινού γεύματος για να χάσετε βάρος:

Γάλα χαμηλών λιπαρών με δημητριακά ολικής αλέσεως και κανέλα

Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με ξηρούς καρπούς και μέλι

Γάλα χαμηλών λιπαρών και ψωμί ολικής άλεσης, μαλακή μαργαρίνη με μέλι

Ένα ποτήρι φυσικός χυμός και ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης και τυρί χαμηλών λιπαρών

Ένα ποτήρι φυσικός χυμός και μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης με ένα αυγό βραστό

Τα νέα FITNESS® GRANOLA της Nestlé σας δίνουν ενέργεια και σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τη βρώμη …αλλιώς! Θα τα βρείτε σε δύο απολαυστικούς συνδυασμούς: FITNESS® Granola με βρώμη ολικής άλεσης και σοκολάτα και FITNESS® Granola με βρώμη ολικής άλεσης και μέλι. Χάρη στα συστατικά τους σας γεμίζουν με περισσότερη ενέργεια μειώνοντας το αίσθημα της πείνας και έτσι δε χρειάζεται να «τσιμπάτε»! Απόολαύστε τα με γάλα ή με ένα δροσερό γιαούρτι και φρέσκα φρούτα για ένα ολοκληρωμένο και γευστικό πρωινό!

fitness_granola_honey_0

Ξεκινήστε τη μέρα σας δυναμικά με ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις μικρές και τις μεγάλες προκλήσεις που συναντάτε κατά τη διάρκειά της!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ