Χάστε 1 πραγματικό κιλό με τη δίαιτα των 5 ημερών

Αυτή η δίαιτα υπόσχεται πραγματικά απώλεια βάρους γρήγορα και σίγουρα, όχι μόνο απώλεια υγρών. Βασίζεται σε τροφές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

Σύμφωνα με έρευνες Οι γυναίκες που ακολουθούν δίαιτα με χαμηλό ΓΔ μπορεί να μειώσουν τη χοληστερόλη κατά 10%.. Ο συνδυασμός τροφών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και άπαχης πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα θα σας κρατήσουν χορτάτους. Αν ωστόσο νιώσετε πείνα, προσθέστε το σνακ των 100 θερμίδων.

Πρόγραμμα για 5 ημέρες

Πρωινό
> Ομελέτα (3 ασπράδια αβγών, ¾ φλιτζ. κρεμμύδια, ντομάτες και ελιές, 2 κουτ. της σούπας τυρί φέτα)
> 1 φρούτο

Ενδιάμεσο σνακ
> 30 γρ. Κίτρινο τυρί

Μεσημεριανό
> Σαλάτα ζυμαρικών (100 γρ. ψητό κοτόπουλο, 1 φλιτζ. ψητές μελιτζάνες και κόκκινες πιπεριές, ½ φλιτζ. βρασμένα ρεβίθια, 1 φλιτζ. ζυμαρικά, 2 κουτ. της σούπας λαδολέμονο)

Απογευματινό
> Βλαστάρια σέλινου τυρί cottage (8 βλαστάρια με 2 κουταλιές του γλυκού τυρί)

Βραδινό
> Μπιφτέκι γαλοπούλας (με 100 γρ. κιμά γαλοπούλας).
> Σαλάτα με φράουλες και σπανάκι (2 φλιτζ. σπανάκι, ½ φλιτζ. φράουλες, 2 κουτ. της σούπας φιστίκια Αιγίνης, 2 κουτ. της σούπας μπαλσάμικο). Αν δεν βρείτε φράουλες μπορείτε να ρίξετε μισό φλυτζάνι κεράσια.

Σνακ 100 θερμίδων
(προαιρετικό)
> 1 ψητό μήλο με κανέλα

Το μυστικό

Ξεκινάτε πάντα με τη σαλάτα. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Και χάρη στα λίπη του ελαιόλαδου και τα οξέα του ξυδιού ή του χυμού λεμονιού, η σαλάτα βοηθά στην ελαχιστοποίηση της αύξησης της γλυκόζης από το γεύμα. Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ