Αφαιρέστε χρόνια με μία κίνηση!

Με τακτική και στοχευμένη περιποίηση – ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας – μπορείτε να διατηρήσετε το βλέμμα σας νεανικό αφαιρώντας χρόνια από όλο το πρόσωπο. Γι’ αυτό κάντε τη σωστή κίνηση και μείνετε νέα για όσο το θέλετε.

Για ξεκούραστα μάτια επιλέξτε προιόντα με:
* Centella και εκχύλισμα αγγουριού που ελαχιστοποιούν το πρήξιμο.

* Ginkgo Biloba, έναν ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και απαλύνει τους μαύρους κύκλους.

Για να μειώσετε τις ρυτίδες επιλέξτε:
* Προ Ρετινόλη Α και Υαλουρονικό οξύ: αντιμετωπίζουν κάθε τύπο ρυτίδων γύρω από τα μάτια.
* Ρετινόλη η οποία αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα των ματιών.
* Βιοπεπτίδια που ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας προλαμβάνοντας την εμφάνιση ρυτίδων.

Για τη χαλάρωση επιλέξτε:
* Ορό ανόρθωσης με αμινοπεπτίδια που χαρίζει σύσφιξη και λείανση στην περιοχή, πριν καταφύγετε σε πιο δραστικές λύσεις.

Για μάτια λαμπερά επιλέξτε:
* Μϊα κρέμα με αντηλιακή προστασία η οποία θα σας προφυλάξει από τη φωτογήρανση.
*AHA (άλφα υδροξύ οξέα), βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ για να προλάβετε τη δημιουργία καφέ κηλίδων ή να μειώσετε την εμφάνιση αυτών που έχουν ήδη σχηματιστεί.

 

Βασικές συμβουλές

Βάζετε την κρέμα ματιών από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική, με τον παράμεσο, ταμποναριστά χωρίς να τρίβετε το δέρμα.
Εάν φοράτε φακούς ή έχετε ευαισθησία στα μάτια, φροντίστε πάντα η κρέμα σας να είναι υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη.
Μία με δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιήστε μια μάσκα για ξεκούραση και αναζωογόνηση στην περιοχή των ματιών.
Εάν θέλετε να αποσυμφορήσετε άμεσα την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και να μειώσετε το πρήξιμο χρησιμοποιήστε την ειδική μάσκα που μπαίνει στο ψυγείο ή δροσερές κομπρέσες με χαμομήλι.

 

Το μυστικό

Η κρέμα ματιών που θα επιλέξετε φροντίστε να έχει ενυδατική, θρεπτική, αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, ώστε να διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και κατ’ επέκταση τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα του βλέμματος. Εάν είστε 20+ επιλέξτε να είναι μια απλή ενυδατική. Εάν είστε 30+ μία με θρεπτικά συστατικά που δίνουν λάμψη και ξεκουράζουν το βλέμμα. Μετά τα 40 η αντιρυτιδική επιβάλλεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ