Απόκτησε ηλιοκαμμένη επιδερμίδα χωρίς ηλιοθεραπεία

Έχουμε πει πολλές φορές πως η εκτεταμένη έκθεση της επιδερμίδας μας και ιδιαίτερα του προσώπου μας στον ήλιο πέρα από το προσωρινό μαύρισμα που μας επιφέρει, κατά τα άλλα έχει μόνο επιβλαβείς επιπτώσεις. Ναι, αλλά μας αρέσει αυτή η αψάδα που δημιουργείται στο πρόσωπο και το σώμα μας το καλοκαίρι. Ποιος είπε ότι χρειάζεται να τη στερηθούμε;

Τώρα πια υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα για να έχουμε ηλιοκαμμένη επιδερμίδα χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε ηλιοθεραπεία. Τα λεγόμενα bronzer ή πούδρες!

Ανακαλύψαμε στο WWW.ORGANICBRANDS.GR τις βιολογικές πούδρες μαυρίσματος ZAO! Όταν μάθαμε δε πως όταν μας τελειώσει το προϊόν υπάρχουν ειδικές συσκευασίες refill ενθουσιαστήκαμς!

refill & bamboo zao

Η ZAO (ένα όνομα που προέρχεται από τον συνδυασμό του Zen και του Tao – δύο Ασιατικές φιλοσοφίες που βασίζονται στην παρατήρηση της φύσης) δημιούργησε 100% φυσικές φόρμουλες, εμπλουτισμένες με ενεργά, οργανικά συστατικά που ενισχύουν την φυσική ομορφιά της επιδερμίδας!

Παρασυρθείτε από τα υπέροχα φωτεινά χρώματα και τις βελούδινες υφές που συνδυάζουν άνεση και μακρά διάρκεια σε μια υπέροχη συσκευασία από φυσικό ξύλο μπαμπού!!!

Οργανικά πιστοποιημένα από τον Ecocert, τα προϊόντα της ZAO MakeUp δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν ταλκ, νανοσωματίδια, πετροχημικά και τοξικά χημικά συντηρητικά! Αντί αυτών περιέχουν μικροϊονισμένη πούδρα αργύρου (ασήμι) ως ένα φυσικό συντηρητικό!

Μπείτε στο WWW.ORGANICBRANDS.GR και αφεθείτε στη μαγεία του θαυμαστού κόσμου της βιολογικής περιποίησης!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για αγορές άνω των 20 ευρώ για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ