Για φυσικό μακιγιάζ: Βare skin make up βήμα βήμα

Αυτά είναι τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να πετύχετε το bare skin make up για φυσική λάμψη και φυσικό μακιγιάζ!

Ο όρος bare skin make up, που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους make-up artists, αναφέρεται στο φυσικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ μας! Επιδερμίδα γυμνή, σχεδόν φυσική και χαρακτηριστικά ελαφρώς τονισμένα συνθέτουν μία εύκολη και γρήγορη επιλογή στο μακιγιάζ μας, που μπορούμε να υιοθετήσουμε καθημερινά!

Βήμα 1

Για φρέσκια φυσική κάλυψη, ειλέξτε μία ΒΒ ή CC cream. Θα εξομοιώσει τον τόνο της επιδερμίδας σας και θα δώσει φως, χωρίς να προσφέρει βαρύ αποτέλεσμα. Επίσης, ένα foundation σε υγρή μορφή, που προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας, θα αποτελέσει την κατάλληλη και ελαφριά βάση, πάνω στην οποία θα δημιουργήσετε το bare skin μακιγιάζ σας.

Βήμα 2

Κυρίαρχη τάση, αποτελούν τα ρουζ σε ροζ αποχρώσεις που δίνουν ένα ροδαλό και νεανικό χρώμα στα μάγουλα μας! Επίλεξε ένα κρεμώδες ρουζ, που θα αφήσει ακόμη πιο φυσική αίσθηση στο πρόσωπό σας!

Βήμα 3

Η μάσκαρα δεν λείπει ποτέ από το γυναικείο νεσεσέρ και δίνει έντονο βλέμμα με μία μόνο κίνηση!

Βήμα 4

Oλοκληρώστε το bare skin make up με ένα lip – gloss! Θα δώσει λάμψη στα χείλη σας, θα τα κάνει να δείχνουν ζουμερά και ταυτόχρονα θα τα διατηρήσει ενυδατωμένα!

Το μυστικό

Για να κάνετε ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο το bare skin make up, χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα πινέλα, που θα κάνουν την εφαρμογή του μακιγιάζ παιχνίδι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ