Θέλετε χείλη σαρκώδη σαν της Αντζελίνας Τζολί;

Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια θεραπεία ή επέμβαση, αλλά χωρίς υπερβολές!

Αυτά είναι τα μυστικά του τι να προσέξετε πριν αποφασίσετε να κάνετε μία επέμβαση:

1. Αρνηθείτε την έγχυση με μη απορροφήσιμες ή ημιαπορροφήσιμες ουσίες. Το πιο γνωστό μη απορροφήσιμο υλικό είναι η σιλικόνη, που πρέπει όμως να αποφεύγεται, γιατί μετατοπίζεται λόγω βαρύτητας και προκαλεί κοκκιώματα και συχνά ανεπιθύμητες παραμορφώσεις. Υπάρχουν και άλλες ημιαπορροφήσιμες ουσίες, όπως το BioAlcamid (πολυαλκιλιμίδιο), το Aquamid (πολυακριλαμίδιο) ή το Radiesse (υδροξυαπατίτης), που απορροφώνται σε 1-2 χρόνια, σύμφωνα με τις εταιρείες που τις παρασκευάζουν.

2. Προτιμήστε ασφαλείς ουσίες, οι οποίες είναι απορροφήσιμες πλήρως από τους ιστούς όπως το υαλουρονικό οξύ που είναι βιοσυμβατό ή το κολλαγόνο που είναι επίσης ασφαλές αν και χρειάζεται αλλεργικό τεστ πριν.

3. Μη χρησιμοποιήσετε όλο το προϊόν από την αρχή: κάντε πρώτα μια έγχυση και έπειτα από 15 ημέρες μπορείτε να κάνετε revision για να τελειοποιήσετε το σχήμα των χειλιών. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6-8 μήνες και το κόστος της θεραπείας είναι γύρω στα 400 ευρώ.

4. Η διόρθωση πρέπει να ταιριάζει στην ηλικία και στο σχήμα του προσώπου σας. Στις πολύ νεαρές γυναίκες είναι καλύτερα η έγχυση του υλικού να γίνεται στα χείλη, ώστε να τους δίνει όγκο. Μετά τα 40 είναι καλύτερα να γίνεται το περίγραμμα ή και επιφανειακά για να μειωθούν οι μικρές ρυτίδες που προδίδουν την ηλικία. Τέλος, ένα πολύ σαρκώδες στόμα δεν ταιριάζει σε ένα ξηρό πρόσωπο με αρκετές ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ενώ, αντίθετα, στα πιο στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζει ένα πιο τονισμένο στόμα.

Το μυστικό

Θέλετε να διώξετε τις ρυτίδες; Δοκιμάστε μεσοθεραπεία με βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ. Οι κάθετες ρυτίδες γύρω από τα χείλη αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω στα 40 – πολύ νωρίτερα αν καπνίζετε. Μία φορά το μήνα κάνετε μεσοθεραπεία με βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ. Προσφέρει σφριγηλότητα και ζωντάνια. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, κάντε μία φορά την εβδομάδα δερματοαπόξεση με διαμάντι ή μικροκρυστάλλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ