Φριζαρισμένα μαλλιά; Όχι πια!

Λίγο η φυσική τάση των μαλλιών ορισμένων γυναικών, λίγο η υγρασία του χειμώνα οδηγεί σε αυτό το ενοχλητικό φριζάρισμα των μαλλιών, από το οποίο όλες θέλουμε να απαλλαγούμε! Το Zero Frizz με Shea Butter είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για το φριζάρισμα κάθε τύπου μαλλιών ανεξάρτητα αν είναι ίσια ή σγουρά.

Με το Zero Frizz με Shea Butter μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πείτε αντίο για πάντα στο φριζάρισμα.

Το Zero Frizz με Shea Butter είναι ένα φυσικό ενυδατικό προϊόν κατασκευασμένο από καρύδια που φυτρώνουν σε δέντρα της Αφρικής ή γνωστό ως Shea Butter.

zero friz inside (1)

Είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί από τις αφρικανικές χώρες για την προστασία και την αναζωογόνηση των μαλλιών και του δέρματος, διότι περιέχει αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη Ε , η οποία σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Α, D και F βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την ακτινοβολία, βοηθά στην ανάπλαση και αποκατάσταση της κατεστραμμένης τρίχας από τον ήλιο, παρέχοντας μεγαλύτερη απαλότητα και λάμψη. Ενεργεί ως μια ενυδατική κρέμα, θρέφει, μαλακώνει, προσθέτει ζωτικότητα και λάμψη στα μαλλιά, εξαλείφοντας το φριζάρισμα.
Kativa Natural Διαφήμιση στην τηλεόραση:

 

La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-ShopΧονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
info@larouhaircosmetics.com
Facebook: La Rou Hair Cosmetics , The original Premium Hair Ring – Greece , Tangle Mouse Greece
Blog: www.la-rou-hair-cosmetics.blogspot.gr
Pinterest: LaRouHair
Twitter: LaRouHair
Instangram: la_rou_hair_cosmetics
YouTube: La Rou Hair Cosmetics l.t.d.
Google Plus: La Rou Hair Cosmetics

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ