Ίσια μαλλιά πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ

Το καλοκαιράκι είναι ακόμη εδώ και μαζί του όλη η θετική διάθεση και τα συναισθήματα που προκαλεί! Είστε έτοιμες για βόλτα και διασκέδαση με την παρέα? Για όσες θέλουν να είναι στη «τρίχα» στη βραδινή τους έξοδο στο bar με θέα θάλασσα, στο summer club ή και στην πόλη έχουμε την λύση!

Steampod: το 1ο σίδερο ισιώματος με ατμό! Αποκτήστε ίσια μαλλιά με φυσική κίνηση. Το steampod δίνει λαμπερό αποτέλεσμα και τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες έως τις άκρες, με μεγάλη διάρκεια.

steampod_letif

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη θερμοκρασίας και κεραμικές πλάκες διπλής τεχνολογίας με ανοδιωμένη επικάλυψη για υψηλή αντοχή στη φθορά και μέγιστη λάμψη. Επίσης, ο μηχανισμός με κινούμενες πλάκες, για ομοιόμορφη πίεση, ανεξάρτητα από το πάχος της τούφας και η υψηλή και συνεχής ροή ατμού η οποία διοχετεύεται σε όλο το μήκος της τούφας δίνουν το άψογο αποτέλεσμα. Η αφαιρούμενη χτένα διαχωρισμού: προετοιμάζει τα μαλλιά, ώστε να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα, πριν περάσουν οι πλάκες για ομοιόμορφο ίσιωμα!

Εφαρμόστε το κατάλληλο σαμπουάν και μάσκα. Σκουπίστε με την πετσέτα και ξεμπλέξτε τα μαλλιά σας. Απλώστε την  κρέμα λείανσης REPLENISHING SMOOTHING CREAM για χοντρά ή λεπτά μαλλιά και στεγνώστε τα μαλλιά 100%. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει το Stempod!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ