Ανοίγουμε μαζί το Winter Box του Cherrybox! (Δείτε φωτο)

Ομολογουμένως, με το που ανοίξαμε το Winter Box του Cherrybox ενθουσιαστήκαμε τόσο που θέλαμε οπωσδήποτε να μοιραστούμε μαζί σας όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα, από ελληνικές και ξένες εταιρίες που ανακαλύψαμε μέσα σε αυτό!

Πως μπορείς να αντισταθείς όταν με το άνοιγμα ενός μόνο κουτιού ανακαλύπτεται μπροστά σου όλος ο κόσμος της ομορφιάς; 7 διαφορετικά προϊόντα (σε full ή travel size συσκευασία) έρχονται για να καλύψουν κάθε ανάγκη περιποίησης για το πρόσωπο ή το σώμα σου! Προϊόντα συνολικής αξίας 108 ευρώ εσύ μπορείς να τα αποκτήσεις με μόλις 2ο ευρώ χάρη στο Cherrybox!

Πάμε να το ανοίξουμε παρέα;

cherryΔεν ξέραμε ποιο προϊόν να βγάλουμε πρώτα από το κουτί για να το δοκιμάσουμε, να το μυρίσουμε… Ευτυχώς βοήθησε το ειδικό φυλλάδιο που υπάρχει μέσα στο κουτί (γιατί για όλα φροντίζει το Cherrybox!) και μας βοήθησε να βάλουμε μια… τάξη!

Ξεκινάμε λοιπόν, από την Κρέμα Λάμψης Ματιών της εταιρίας Fouka Organic Cosmetics

winterbox1Η αντιρυτιδική, βιολογική κρέμα ματιών είναι μια καταπραϋντική κρέμα, η οποία κάνει πρόληψη ρυτίδων από την ηλικία των μόλις 18 ετών! Το εκχύλισμα ginger με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που εμποδίζουν την παραγωγή ελεύθερων ριζών, τονώνει την κυκλοφορία γύρω από την περιοχή των ματιών, εξισώνει τον τόνο του δέρματος και βελτιώνει την ελαστικότητα. (Αρχική τιμή προϊόντος: 33,00 ευρώ)

Παραμένουμε στην εταιρία Fouka Organic Cosmetics και βγάζουμε από το κουτί το Mountain Bloom Organic Serum αλλά και το Waterproof Gel Lip Liner της Bellapierre Cosmetics

winter box3Ο ορός προσώπου για φωτεινή όψη, είναι μη λιπαρός και περιέχει 98% βιολογικά συστατικά που απορροφώνται εύκολα από την επιδερμίδα. Το κυνόροδο προσθέτει αντιοξειδωτικές και στυπτικές ιδιότητες στο προϊόν, γι’ αυτό είναι κατάλληλο για νεανικό ευαίσθητο δέρμα, αλλά συγχρόνως παρέχει αντιρυτιδική προστασία για ώριμες λιπαρές επιδερμίδες. Αφήνει το πρόσωπο απαλό και σφριγηλό χωρίς ίχνος λιπαρότητας. (Αρχική τιμή προϊόντος: 17,00 ευρώ)

Χρησιμοποιούμε τα αδιάβροχα μολύβια χειλιών για το περίγραμμα των χειλιών μας, ως βάση για το κραγιόν μας ή γεμίζουμε τα χείλη μας με το πλούσιο χρώμα τους. (Αρχική τιμή προϊόντος: 20,00 ευρώ)

Συνεχίζουμε με τη Μάσκα Μαλλιών με Θαλάσσια Φύκια της εταιρίας ΚΥΑΝΑ και το Βερνίκι Νυχιών σε Metallic Red απόχρωση από την εταιρία KORRES.

winter box4Η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος τις τρίχας χάρη στην ειδική δράση της που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας. Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά πιο ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα. (Αρχική τιμή προϊόντος: 9,90 ευρώ)

Το βερνίκι νυχιών σε απόχρωση Metallic Red και με το κορυφαίο βουρτσάκι που απλώνει εύκολα και ομοιόμορφα και με τη σύνθεσή του να βασίζεται σε εκχύλισμα μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει και δυναμώνει τα νύχια. (Αρχική τιμή προϊόντος: 6,80 ευρώ)

Και τελειώνουμε με το Σαπούνι από Ενεργό Άνθρακα της εταιρίας The Olive Sense και το Γυναικείο Άρωμα Bargello Perfume.

winter box6100% φυτικό σαπούνι με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την ορεινή  Κορινθία  και τα πολύτιμα φυτικά και βότανα της ελληνικής φύσης. Περιέχει ενεργό άνθρακα, ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, γνωστό από την αρχαιότητα για τις πολλαπλές χρήσεις του στην αποτοξίνωση, τον καθαρισμό και την απολύμανση. (Αρχική τιμή προϊόντος: 6,90 ευρώ)

Με εμπειρία στο άρωμα από το 1952 και με μία τεράστια γκάμα γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων, τα Bargello Perfume αποτελούν την ιδανική λύση για την αγορά του αγαπημένου σας αρώματος σε μία πιο οικονομική εκδοχή! Όλα τα αρώματα είναι Eau de Parfum και δεν περιέχουν parabens. (Αρχική τιμή full size προϊόντος: 15 ευρώ)

Φέτος ο χειμώνας μας γίνεται ακόμη πιο όμορφος με το Winter Box του Cherrybox. Απόκτησέ το κι εσύ ΤΩΡΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ