Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στην ομορφιά με καλλυντικά Wet n Wild

…ή αλλιώς make up απευθείας από το Los Angeles!

Αυτή τη φορά τα όμορφα νέα έρχονται από το μακρινό αλλά πασίγνωστο Los Angeles!

Ελάτε να γνωρίσουμε την Wet n Wild, μια εταιρία καλλυντικών που θα σας συναρπάσει με τα υπέροχα και απίστευτα οικονομικά προϊόντα της!

H ταυτότητα της Wet n Wild εκφράζεται από το σλόγκαν: ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ και όσο πιο βαθιά εισχωρούσαμε στην ιστορία της, τόσο πιο ορθό βρίσκαμε το σλόγκαν της!

wet n wild 1

Από το 1979, η Wet n Wild έχει μείνει πιστή στην υπόσχεσή της ότι η ομορφιά είναι -και πρέπει να είναι- εφικτή από όλες τις γυναίκες.

Η ομορφιά δεν έχει σχέση με τα πλούτη, την κοινωνική θέση, την εθνικότητα ή την ηλικία και η Wet nWild τηρεί την υπόσχεση που έχει δώσει εδώ και 35+ χρόνια να καλωσορίζει, χωρίς αποκλεισμούς, όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Η πόλη, όπου εδρεύει η Wet n Wild, το Los Angeles ή αλλιώς η “Πρωτεύουσα της Ψυχαγωγίας του Κόσμου“, με την τρομερή ενέργεια, τις τάσεις, τα χρώματα, τη δημιουργικότητα που αποπνέει και τη μοναδική ατομικότητά της, αποτελεί πηγή έμπνευσης της εταιρίας, που ακολουθεί το πρότυπό της στα προϊόντα που δημιουργεί, δηλαδή τον συνδυασμό χρωμάτων και νοοτροπιών!

wet n wild 2

“Από τη μόδα, τη νυχτερινή ζωή και την ποπ κουλτούρα έως τις διασημότητες, τα κόκκινα χαλιά και την καθημερινή γυναίκα, η πόλη μας αποτελεί μέρος του DNA μας. Είμαστε ο πιο δημοφιλής προορισμός ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράζεται ελεύθερα”, λένε περήφανα οι άνθρωποι της Wet n Wild.

Δεν είναι τυχαίο ότι εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί τη Wet n Wild για καλλυντικά με κύρος και ποιότητα, με φόρμουλες υψηλής απόδοσης σε ασυναγώνιστες τιμές! Κάτι ξέρουν…

Για την Ελλάδα θα τα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών και ΕΔΩ!

Τα προιόντα Wet n Wild, αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, από την εταιρία Skouras Cosmetics και μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα, αν επισκεφθείτε τις σελίδες Skouras Cosmetics & Wet n Wild Greece.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ