Αποκτήστε σφριγηλό, νεανικό πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες, σε μία ώρα!

Και το καλύτερο; Χωρίς νυστέρι!

Επειδή πολλές από εσάς με ρωτάτε με ποιον τρόπο θα δείχνετε πιο νεανικές και λαμπερές σας αποκαλύπτω το μυστικό. Σας προτείνω μία νέα μέθοδο που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας στη στιγμή, χωρίς χειρουργική επέμβαση, θα μειώσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και θα κάνει το περίγραμμα του προσώπου πιο σφριγηλό. Πρόκειται για επαναστατικό Σύστημα Pellevé Wrinkle Reduction που θα σας κάνει να δείχνετε απλά υπέροχες!

Το Pellevé θεραπεύει με ασφάλεια και αποτελεσματικά τις ρυτίδες του προσώπου και δημιουργεί ένα πιο σφριγηλό περίγραμμα προσώπου χωρίς πόνο, χωρίς αναισθησία και χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποχής από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με μόλις μόνο μία θεραπεία μιας ώρας θα έχετε αποτελέσματα που μπορούν να κρατήσουν για πάνω από έξι μήνες!

Τι είναι το Pellevé: Πρόκειται για μία επαναστατική, μη–χειρουργική διαδικασία ασφαλής και αποτελεσματική στη θεραπεία ρυτίδων και στην απόκτηση πιο σφιχτού δέρματος χωρίς πόνο και ελάχιστο χρόνο επιστροφής στις δραστηριότητες.

Πώς εφαρμόζεται: Το Pellevé διαχέει διαρκή, σταδιακή ενέργεια στην επιδερμίδα, προκαλώντας υπερθέρμανση εκεί όπου το δέρμα και ο λιπώδης ιστός ενώνονται. Η αυξανόμενη θερμότητα, τροποποιεί τις δέσμες κολλαγόνου βαθιά μέσα στο δέρμα, αναγκάζοντας τους να συσταλλούν και να διεγείρουν την έντονη ανάπτυξη νέου κολλαγόνου. Αυτό οδηγεί σε πιο συνεκτικό και σφικτό δέρμα. Ένα προστατευτικό gel απλώνεται στο πρόσωπό σας (θα νιώσετε μία βαθιά αίσθηση θερμότητας όταν ο γιατρός θα ακουμπά τη θεραπευόμενη περιοχή με τη χειρολαβή του Pellevé).

Πόσο διαρκεί: Μία θεραπεία για όλο το πρόσωπο τυπικά διαρκεί 45 λεπτά με μία ώρα. Λόγω του ότι δεν απαιτείται κάποιο αναισθητικό και το οίδημα είναι ελάχιστο, δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Αποτελέσματα: Πολλοί βλέπουν αποτελέσματα αμέσως μετά από μόλις μία θεραπεία, με τη διάρκεια βελτίωσης να διαρκεί και πάνω από έξι μήνες μιας και το δέρμα παράγει νέο κολλαγόνο. Επιπρόσθετες θεραπείες μπορούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα, γι’ αυτό και θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για έναν συνιστώμενο αριθμό συνεδριών- θεραπειών.

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Η θεραπεία Pellevé ενδείκνυται για τη διόρθωση ήπιων έως μέτριων ρυτίδων προσώπου καθώς και για το περίγραμμα του προσώπου. Πιθανές παρενέργειες από το Pellevé, είναι συνήθως σχετικές με τη θεραπεία και περιλαμβάνουν κάποια ήπια δυσφορία κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στην περιοχή όπου και γίνεται η αγωγή. Ήπιο οίδημα και ερυθρότητα μπορεί να εμφανιστούν, τα οποία συνήθως υποχωρούν μέσα σε 2-24 ώρες. Πώς θα ξέρετε αν το Pellevé είναι το κατάλληλο για εσάς; Μόνον ο γιατρός σας μπορεί να αποφασίσει αν είναι κατάλληλο με βάση τον τύπο δέρματός σας, την ηλικία και με αυτό που θέλετε να επιτύχετε κάνοντας αυτή τη μέθοδο.

Το μυστικό

Που μπορείτε να το κάνετε;
Στην Κλινική Δερματολογίας και Λέιζερ Κωνσταντίνου Καντούνη,
Ανδριανουπόλεως 6 και Παπακυρίτση 8, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη,
τηλ.:2310412888

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ