Νέα, φυσική θεραπεία κεράτινης: Πείτε “όχι” στη φορμαλεϋδη:

Φριζάρουν τα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να τα τιθασεύεσετε; Η μόνη λύση και η πλέον αποτελεσματική είναι αυτή της θεραπείας κερατίνης, που όλο και περισσότερες γυναίκες προτιμούν.

Ειδικά, όσες έχουν φυσική σγουρή τρίχα και τις περιόδους αυτές δυσανασχετούν κάθε φορά που βγαίνουν έξω από το σπίτι τους. Μέσω της συγκεκριμένης θεραπείας, τα μαλλιά ενισχύονται με περισσότερη κερατίνη, μια θαυματουργή ουσία, που τα ισιώνει και τα αφήνει έτσι για μερικούς μήνες. Εάν όμως φοβάστε μήπως περιέχει φορμαλδεΰδη δοκιμάστε τη νέα, φυσική μέθοδο κεράτινης ACRO-CORE, χωρίς φορμαλδεΰδη και αλδεΰδη. Επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών, εξαφανίζει το φριζάρισμα, αποκαθιστά την ελαστικότητα και την υγρασία, βελτιώνει τη συνολική υφή και την κατάσταση των μαλλιών και αφήνει τα μαλλιά σας αρκετά λεία αλλά και εξαιρετικά απαλά και λαμπερά.

Τι είναι η κερατίνη;

Η κερατίνη είναι πρωτεΐνη και αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της τρίχας και των νυχιών μας. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική και ελαστική και προσδίδει αυτά τα χαρακτηριστικά και στα μαλλιά μας όταν βρίσκεται σε μεγάλη περιεκτικότητά στη σύνθεσή τους. Οι θεραπείες μαλλιών με κερατίνη που δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη, εμποτίζουν βαθιά τον φλοιό της τρίχας, καθώς μόρια κερατίνης διεισδύουν στο εσωτερικό της, ενδυναμώνοντας και επιδιορθώνοντας το στέλεχος της τρίχας. Η θεραπεία ACRO-CORE είναι μια σχεδιασμένη για την επανόρθωση και το ίσιωμα των βαμμένων μαλλιών με βάση τα πέντε μόρια του The Crown. Κάθε μόριο της σειράς παράγεται από διαφορετική πρώτη ύλη που είναι φυσικά πλούσια σε αυτό το μόριο. Η μοριακή σύνθεση του προϊόντος σχεδιάστηκε έτσι ώστε κατά τη χρήση, κάθε μόριο να παίζει σημαντικό ρόλο και μαζί να αναδομούν και να επανορθώνουν τη δομή της τρίχας, ενώ παρέχουν ένα ισιωτικό αποτέλεσμα για υγιή λεία μαλλιά. Η σειρά περιποιήσης Crown είναι εντελώς απαλλαγμένη από οποιαδήποτε μορφή φορμαλδεΰδης και αλδεΰδης. Τα αποτελέσματα είναι τέλεια για τα μαλλιά.

Τι είναι η φορμαλδεΰδη και γιατί είναι βλαβερή;

Η φορμαλδεΰδη είναι ένα άχρωμο αέριο με έντονη οσμή που είναι επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία. Έχε πολύ έντονη οσμή και ως εκ τούτου μπορεί να καεί στα μάτια, προκαλώντας πονοκεφάλους και φαρυγγίτιδα. Είναι επίσης γνωστό ως καρκινογόνο. Η φορμαλδεΰδη επικαλύπτει ή “πλαστικοποιεί“ τα μαλλιά, εμποδίζοντας έτσι την παροχή θρεπτικών ουσιών για μήνες. Για το λόγο αυτό, όσες έκαναν ισιωτικές διαπίστωσαν ότι τα μαλλιά τους ήταν αφυδατωμένα, είχαν ψαλίδα, μέχρι και τριχόπτωση. Η έκθεση σε φορμαλδεΰδη έχει συσχετιστεί με ορισμένες πιθανές παρενέργειες και ενοχλητικά συμπτώματα όπως:

  • ρινική καταρροή
  • πονοκέφαλος
  • αίσθημα κόπωσης
  • ενοχλήσεις στην κατάποση
  • κνησμός (φαγούρα)
  • οφθαλμικές ενοχλήσεις

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε τέτοιου είδους πιθανές παρενέργειες, είναι να επιλέξτε μια ισιωτική μαλλιών με κερατίνη της οποίας η σύνθεση δεν εκλύει φορμαλδεΰδη, όπως η θεραπεία ACRO-CORE της The Crown.

Αναζητήστε τη στο κομμωτήριο Psarrou Coiffure, Ομήρου 18 Κολωνάκι, τηλ.: 2110131440 και Ερυθρού Σταυρού 5, Μαρούσι, τηλ.: 2106825635

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ