4 μυστικά για τέλεια μαλλιά στην παραλία

Ξηρά, θαμπά, άτονα με σπασμένες άκρες, τα μαλλιά στην παραλία δεν είναι στην καλύτερη τους φόρμα. Αυτά τα μυστικά θα τα προστατέψουν από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και την πισίνα.

1 Απλώστε μάσκα μαλλιών

Η μάσκα μαλλιών δεν είναι μόνο για το σπίτι ή το κομμωτήριο, είναι και για την παραλία. Επενδύστε σε μία οικονομική μάσκα και απλώστε μία στρώση στα μαλλιά σας πριν βουτήξετε. Η μάσκα θα δημιουργήσει ένα προστατευτηκό φιλμ γύρω από την τρίχα και θα βοηθήσει στο να μη σπάνε και να μην μπλέκονται. Έτσι, θα βγείτε από νερό με στιλπνά μαλλιά που γυαλίζουν στον ήλιο.

2 Χτενίστε τα καλά

Ένα καλό βούρτσισμα πριν τη βουτιά εξασφαλίζει ένα άψογο αποτέλεσμα μετά. Τα στεγνά μαλλιά έχουν 10 φορές περισσότερη ελαστικότητα από ότι τα βρεγμένα, συνεπώς βουρτσίζουμε καλά πριν τη θάλασσα, αλλά και αφού στεγνώσουν. Τα κυμματιστά αλατισμένα μαλλιά θα αποκτήσουν απίστευτο όγκο.

hair

3 Κάντε πλεξούδες

Άπειρα tutorial βίντεο στο YouTube μπορούν να σας καθοδηγήσουν για να πετύχετε τις τέλεις πλεξούδες και να μην ασχοληθείτε καθόλου με τα μαλλιά σας στην παραλία. Επίσης είναι η απόλυτη τάση αυτή τη στιγμή. Πίσω στο δωμάτιο, όταν τις λύσετε θα συνειδητοποιήσετε ότι τα μαλλιά σας είναι έτοιμα και για βραδινή έξοδο!

4 Φορέστε τυρμπάν και μαντήλια

Δέστε ένα τυρμπάν με όμορφο καλοκαιρινό pattern γύρω από τα μαλλιά σας προστατεύοντάς τα έτσι από τον ήλιο και το νέρο, αφήνοντάς τα ουσιαστικά άθικτα. Συνυάστε με ένα σετ μεγάλα σκουλαρήκια και έχετε το τέλειο ινσταγκραμικό λουκ παραλίας.

Και αν θέλετε να προστατέψετε τα μαλλιά σας στην παραλία υιοθετήστε αυτό το μυστικό!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ