5 προιόντα ομορφιάς που δεν χρειάζεστε!

Γιατί; Επειδή δεν έχουν πραγματικά αποτελέσματα.

1. Τονωτική λοσιόν
Εϊναι χάσιμο χρόνου και σπατάλη. Οι τονωτικές λοσιόν εφευρέθηκαν επειδή στα προιόντα καθαρισμού κάποια σαπούνια ήταν σκληρά με το δέρμα σας αφήνοντάς τα ξηρά. Τα καθαριστικά σήμερα είναι πιο ήπια και με ενυδατικούς παράγοντες.

2.Μάσκα ποδιών
Δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα λόγο για να βάλετε στα πόδια σας μία μάσκα. Σε αντίθετη περίπτωση, η ενυδατική κρέμα μπορεί να απαλύνει τα τραχιά σημεία στα πόδια σας και θα κάνει δουλειά.

3.Exfoliator Lip
Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα, ένα lip balm και μόνο θα τα κρατήσει μεταξένια.Μπορείτε να κάνετε και το εξής κόλπο. Τυλίξτε ένα χαρτομάντηλο στο δείκτη του χεριού σας και βάλτε αρκετό βούτυρο κακάο και τρίψτε το πάνω από τα χείλη σας. Θα απαλύνει τα χείλη σας αφαιρώντας τα πετσάκια χωρίς να προκαλέσει κάποιο ερεθισμό.

4.Προιόντα κυτταρίτιδας
Δεν θα απαλλαγείτε με μία λοσιόν ή κρέμα από την κυτταρίτιδα. Τα αντηλιακά τώρα το καλοκαίρι βοηθούν στην πρόληψη της UV ακρινοβολίας που προκαλεί απώλεια κολλαγόνου κάτι που κάνει το δέρμα να χαλαρώσει και να φαίνονται τα αντιαισθητικά λακάκια στο δέρμα. Άσκηση και σωστή διατροφή, πολλά υγρά και διακοπή καπνίσματος καθώς και μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι τα βασικά μυστικά για να την καταπολεμήσετε.

5.Κρέμα Λαιμού
Χαρίστε στο λαιμό σας την ίδια φροντίδα με το πρόσωπό σας: εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα με SPF κάθε πρωί και μια κρέμα με ρετινόλη κάθε βράδυ.

Το μυστικό

Μην παρασύρεστε από πολυτελείς συσκευασίες μιας ενυδατικής κρέμας. Ο σκοπός της κάθε ενυδατικής είναι να σφραγίσει την υγρασία, διατηρώντας το δέρμα σας απαλό και λείο. Είτε η ενυδατική κρέμα κοστίζει €200 είτε €20, χρησιμοποιεί τα ίδια βασικά συστατικά για να πετύχει αυτό που είναι σχεδιασμένη να κάνει: ενυδάτωση.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ