Οversized τσάντες: Οι πιο hot επενδύσεις που πρέπει να κάνετε τη νέα σεζόν

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες για τη νέα σεζόν, είναι οι oversized totes, οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να κουβαλάτε μαζί σας όσα χρειάζεστε, ακόμα κι αν λείπετε ολόκληρη την ημέρα από το σπίτι.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις αλλά και τα straw designs θα «κλέψουν» την προσοχή μας τους επόμενους μήνες. Οι περισσότεροι σχεδιαστές μας έχουν χαρίσει ποικιλία επιλογών.

Από δέρμα ή από καμβά, οι οversized totes είναι μια τάση που οι οργανωτικές γυναίκες αγαπούν. Τα σχέδια δεν μας περιορίζουν, μεγάλοι οίκοι και brands προσφέρουν ποικιλία επιλογών και μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτές stylish συνδυασμούς. Σε έντονα ή ουδέτερα χρώματα, με κεντήματα, prints ή εντελώς μίνιμαλ, οι oversized totes μπορεί να είναι υπερμεγέθεις αλλά πλέον το μέγεθός είναι εντελώς απενοχοποιημένο από τους μεγαλύτερους οίκους.

Μπορεί οι top-handle bags (οι μικρές και διακριτικές τσάντες που χωρούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα) να είναι πάντα μια διαχρονική επιλογή για τις καθημερινές μας εμφανίσεις ωστόσο οι oversized totes είναι αυτές που έρχονται για να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ