Τα πανωφόρια της σεζόν

Από τις μοντέρνες σιλουέτες και τις cool χρωματικές παλέτες, μέχρι τα luxe leathers και τις εξαιρετικά απαλές faux γούνες, τα καλύτερα χειμωνιάτικα πανωφόρια της σεζόν θα σας αφήσουν να «λαχταράτε» για μια κρύα ημέρα.

Ο χειμώνας έχει κάποια key-items, που δεν γίνεται να αποχωριστούμε, όποιο κι αν το στιλ, ο χαρακτήρας και η ηλικία μας. Ένα από αυτά είναι -χωρίς δεύτερη σκέψη- τα πανωφόρια. Mας προστατεύουν από το κρύο και από την άλλη έχουν την ικανότητα να απογειώνουν τα σύνολά μας και να μας χαρίζουν έξτρα πόντους. Καταλαμβάνουν τη μεγαλύτερη επιφάνεια της εμφάνισή μας και είναι το σχέδιο που κάνει την πρώτη εντύπωση. Γι’ αυτό η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Οversized μπουφάν

Εκτός από το ότι θα σας κρατήσει ζεστές ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, θα μαγνητίσει κι όλα τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή.

 

Tα φαρδιά παλτό

Ταιριάζουν με casual looks, κι εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω για να εντυπωσιάσετε, από το να το συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι σας, ένα knitwear top κι ένα ζευγάρι μποτάκια. Για βραδινές εμφανίσεις; Το slinky slip φορέματα θα κάνουν τρομερή αντίθεση μ’ αυτήν την masculine πινελιά

Οι καμπαρντίνες

Μπορείτε να τη επιλέξετε για τα office looks σας μαζί μ’ ένα loose κοστούμι και μπότες. Θα τη συναντήσετε σε πολλές αποχρώσεις αλλά η classic beige θα είναι πάντα αυτή που θα της ταιριάζει περισσότερο.

 

Blanket coat 

Ιδανικά για τα office looks αλλά και για τις ημέρες που επιθυμείτε να πετύχετε το απόλυτο layering.

Shearling

Πρόκειται για το το επεξεργασμένο δέρμα που μοιάζει με ξυρισμένη γούνα (faux σε κάθε περίπτωση) και συνήθως συναντάται στα πανωφόρια. Χαρίστε τους το στιλ που εσείς επιθυμείτε από casual outfits με φόρμες και jeans, μέχρι πιο tailored, συνδυάζοντάς τα με slip dresses αλλά και glam designs.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ